Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsungs smarta ring är upplyst!

MWC 2024 startade officiellt, och Mobile World Congress (MWC), född 1995, har nu nått sitt 29: e år.Som en av världens ledande tekniska shower får den naturligtvis betydande uppmärksamhet.

På öppningsdagen höll Honor och Xiaomi vardera sitt första utländska lanseringsevenemang 2024. Honor introducerade Magic 6 -serien och Magic vs Porsche Design Edition till den internationella marknaden, medan Xiaomi tog med sig den nyligen lanserade Xiaomi 14 Ultra till MWC 2024 -scenen.När det gäller dessa två lanseringsevenemang gav Lei Technology MWC Reporting Team, ledd av "Zhuang Tianming" och "Dingxi", djupgående täckning på plats i Barcelona.För detaljerat innehåll, följ Lei Technology (ID: Leitech).Förutom dessa två evenemang märkte Lei Technology team att smarta bärbara enheter, till exempel Samsungs Smart Ring Galaxy Ring, som gjorde ett mystiskt utseende vid Samsung Galaxy S24 -serien som "One More Thing", väckte betydande uppmärksamhet den första dagen av MWC2024. Galaxyringen har nu officiellt utsetts till en "AI -enhet", som valt publikens aptit.

Det är värt att nämna att trots det stelnande konceptet om digital hälsa och ökat konsumentintresse för bärbara enheter som smarta band och smarta klockor har tillverkare visat färre nya bärbara enheter på shower som CES och MWC.Men vid denna MWC kan det starka "comeback" av Samsung, OnePlus och Xiaomi andas nytt liv på den smarta wearables -marknaden.

1. Är Samsungs AI -ring som leder en ny våg i smarta bärbara

På MWC 2024 har många tillverkare redan avslöjat nya smarta bärbara produkter.Låt oss dyka in i de överraskningar som dessa nya produkter håller ur LEI -teknikens rapporteringsteam.

2. Samsung: "AI -ringen" är verklig?

Vid den globala lanseringen av Samsung Galaxy S24 -serien gjorde Galaxy Ring sitt utseende som en mystisk gäst.Bortsett från att bekräfta dess namn och allmän form, avslöjades lite information.Idag visades Galaxy Ring för första gången på MWC 2024. Även om den ännu inte är tillgänglig för praktisk upplevelse, har den redan dragit betydande medieuppmärksamhet.

(Fotokälla: Lei Technology Reporting Team på plats)

Galaxyringen är en ringformad smart bärbar enhet utrustad med en elektrokardiogramsensor och blodflödessensor.Enligt officiella introduktioner ger denna ring främst hälsorapporter om aktivitet, sömn, näring och stress.

Faktum är att smarta ringar har försökts av flera märken tidigare, till exempel Oura, som har fått omfattande uppmärksamhet globalt.






















Dessa produkter har emellertid alltid mött praktiska problem, till exempel batteritid och bärupplevelse, eller deras övervakningsfunktioner kan inte jämföra med smarta band.Samsung -tjänstemän har sagt att Galaxy Ring kommer att ta itu med dessa frågor och, ännu viktigare, kommer den att vara en del av familjen "Galaxy AI", vilket innebär att den kommer att innehålla vissa AI -funktionaliteter.

Hur som helst, den smarta ringen har alltid utropats som den "nya ERA Digital Health -enheten", men den har också varit föremål för teknisk debatt.Nu, med Samsung som leder laddningen i denna riktning och tillhandahåller AI-relaterade funktionaliteter, kan det också peka på en ny riktning för den smarta bärbara marknaden.Om du är intresserad av den här smarta ringen, missa inte rapporterna på plats från Lei-tekniken.Följ Lei Technology officiella Weibo för den senaste MWC 2024 -informationen.

3. OnePlus: käkeuttagande batteritid.

Efter tre år släppte OnePlus äntligen sitt andra smartur - OnePlus Watch 2. OnePlus Watch 2 fortsätter den cirkulära urtavla designen för sin föregångare och uppdaterar urtavleringsmaterialet till safirglas och fallet till mer hållbart rostfritt stål.Enligt officiella uttalanden uppfyller OnePlus Watch 2 militära kvalitetsstandarder.Naturligtvis är den viktigaste försäljningspunkten för OnePlus Watch 2 dess batteritid.Det inbyggda 500 mAh stora kapacitetsbatteriet gör det möjligt att hålla i 100 timmars utökad batteritid.