Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Att samla nästan 2,2 miljarder dollar!Går detta inhemska GaN -företag snart offentligt?

Den bästa GAN -tillverkaren kommer äntligen att offentliggöra!

Just nu, enligt de senaste nyheterna från IFR, planerar ett dotterbolag till Reuters, Ennostar Inc. att börsnotera i Hong Kong redan i år, och syftar till att samla in cirka 300 miljoner dollar (cirka 2,16 miljarder RMB).

För närvarande samarbetar Ennostar Inc. med CICC och CMBC International om IPO -processen.

Ennostar Inc. grundades 2015 och är en global ledare inom GAN IDM.I början av februari i år tillkännagav Ennostar Inc. en serie prestationer för 2023 - i december överskred företagets leverans av GAN 500 miljoner enheter och rankade först globalt i marknadsandel.

När det gäller projekt har Ennostar Inc. också aktivt utvidgat produktionen de senaste åren:

Redan i november 2017 etablerade och startade Ennostar Inc. produktionen av världens första 8-tums kiselbaserade GAN-produktionslinje i Zhuhai.

I juni 2018 inrättades ENNOSTAR Inc. Suzhou -projektet officiellt;I juni 2021 tillkännagav den Suzhou 8-tums kiselbaserade GAN-produktionslinjen massproduktion.

I november 2023 invigde Ennostar Inc. officiellt ett globalt FoU-centrum i Suzhou och inledde forskning om 8-tums GAN-enheter och annan teknik, och syftade till att bygga en ny FoU-bas för breda bandgap-halvledarmaterial och enheter.Samtidigt höll ENNOSTAR Inc. också en lånesigneringsceremoni för "andra faskapacitetsutvidgningsprojektet för det 8-tums kiselbaserade GAN-chipproduktionslinjen" (dvs den tredje fasen av det syndikerade lånet) och säkrar ett projektfinansieringslån för1,3 miljarder RMB för att stödja företagets expansionsplaner för de kommande två åren.

















När det gäller ny produktutveckling och marknadsutvidgning lanserade förra året Ennostar Inc. produkter som 700V högspänningsgan;För högeffektmarknader som servrar och fotovoltaik infördes 650V-produkter för att förbereda för fler applikationsscenarier.Redan 2021 producerade Ennostar Inc. massproducerade sin proprietära dubbelriktade ledning av VGAN-produkter och introducerade dem i Oppo-smartphones och blev världens första GAN-chip som användes i de interna strömbrytarna för smarta telefoner vid den tiden.

Det är förutsebart att Ennostar Inc. upprätthåller ett positivt momentum i GAN -fältet.Om det lyckas i sin börsnotering i år kommer dess framtida prestanda att förväntas ännu mer.