Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Marknadsandelen på fastlandet ökar och minnesfabriken ESMT beräknas växa mot trenden under året.

Memory IC designfabrik ESMT höll en finansiell rapport den 25: e, och ser fram emot marknadsutsikterna, anser företaget att även om miljö osäkerheten kvarstår under det fjärde kvartalet, men mainstream minne utbud och efterfrågan är stabil, smarta högtalarorder blomstrar, intäkterna för fjärde kvartalet förväntas bli platta Det är den tredje säsongen med rekordhöga; det förväntas växa med mer än 1% från år till år, vilket är bättre än 30-40% nedgången i den allmänna industrin.

Ordförande Chen Xinghai sa att under påverkan av det kinesisk-amerikanska handelskriget, företagets dynamiska random access-minne (DRAM), de största konkurrenterna är taiwanesiska fabriker, som Yuchuang, Winbond, etc., de amerikanska rivalerna är få, så tur Den enda förmånen är inte stor. Klass D-förstärkare, den huvudsakliga motståndaren är Texas Instruments, den här delen av oss fick överföringen, företaget är också mycket optimistiskt om den framtida tillväxten av audiorelaterade produkter.

Industrins insiders är optimistiska när det gäller ESMT DRAM, synkron dynamiskt random accessminne (SDRAM) och ljudförstärkare som successivt har kommit in i den smarta högtalarförsörjningskedjan som Baidu, Xiaomi och Jingdong. Marknadsandelen på fastlandet är cirka 70% och den beräknade leveransen och marknadsandelen. Kursen fortsätter att växa till förmån för förskönning och intäkterna förväntas upprätthålla avancerade standarder.

Som svar på den relativt höga intäktslagringen beklagade Chen Xinghai att situationen för minnesmarknaden har varit mycket dålig i mer än ett år. Nu fortsätter alla att se nya applikationer och återställa lite förtroende. Bland dem kan den mest förväntade DRAM-volymtillväxten för 5G-mobiltelefoner nästa år skapas igen. En våg av goda tider, företaget ser nu konservativt fram emot att 5G mobiltelefoner kommer att bli populära nästa år.

Chen Xinghai tillade att NOR också är ett av de högre tillväxtområdena som drivs av riktigt trådlöst Bluetooth-headset (TWS). Han betonade att faktiskt är ESMT-produkter distribuerade i stor utsträckning, så länge kunderna har efterfrågan på att tillhandahålla motsvarande produkter, "vi är redo."

Bildelen, ESMT huvudsakliga video- och ljudrelaterade applikationer, sa chefen Zhang Mingjian att företaget främst är japanska, fastkunder, varav de japanska kunderna är strängare specifikationer, landssystemet är relativt ojämnt, vilket också påverkar vinsten, så företaget är optimistiskt Det främsta skälet till denna vinsttillväxt är att den förväntade kostnaden är lägre, inte prisökningen. Han medger att "denna marknad är verkligen svår."

ESMT gynnade order under det tredje kvartalet, intäkterna nådde ungefär 3.245 miljarder Taiwan dollar (samma enhet), en kvartalsökning på 6,85%, en årlig ökning med 3,13%, en rekordhög; bruttovinsten på 12,86%, kvartalsminskning med 0,14 procentenheter, årlig minskning med 5,57 procentenheter, nettoresultatet hänförligt till moderbolagets ägare var 83,339 miljoner yuan, en minskning med 22,9% under kvartalet, en årlig minskning med 60,42 % och ett överskott på 0,3 yuan per aktie.

När det gäller intäktsandel utgjorde DRAM 55%, NOR stod för 10%, NAND stod för 12%, MCP stod för 13% och ljudrelaterade 10%. När det gäller applikationer står Netcom för 30%, konsumtionen står för 17%, bildskärmar och mobiltelefoner står för 14%, fordon för 10%, set-top boxar för 7% och solid-state-enheter för 5%.