Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Qualcomm och Microsoft utökar applikationsförsäkringsprogrammet till Windows 10-datorer utrustade med Qualcomm Snapdragon-datorplattform

Den 22 september 2020 meddelade Microsoft vid sin årliga Ignite-konferens att fördjupa samarbetet med Qualcomm för att ytterligare förbättra prestandan och applikationskompatibilitetsupplevelsen för Windows 10-enheter utrustade med Qualcomm Snapdragon ™ -datorplattform. Under konferensen tillkännagav Microsoft utvidgningen av sitt App Assure (App Assure) -program, vilket kommer att ge en utmärkt användarupplevelse för företagskunder och konsumenter som använder ARM64-baserade Windows 10-enheter, som också täcker det globala ekosystemet för Snapdragon.

Microsofts Application Assurance- och FastTrack-program är utformade för att tillhandahålla tjänster som hjälper kunder, utvecklare och oberoende programvaruleverantörer (ISV) att lösa problem med applikationskompatibilitet, och det kommer inga extra kostnader för kvalificerade kunder. Genom att tillkännage denna expansionsplan lovade Microsoft att ge en extraordinär upplevelse för Windows 10-enheter utrustade med Snapdragon-datorplattformen, så att slutanvändarna kan njuta av en konsekvent applikationsupplevelse. Fokus för planen är att samarbeta med utvecklare för att lösa kompatibilitetsproblemet med att köra Windows 10-applikationer på Snapdragon-datorplattformen, så att användare kan använda Windows 10-applikationer på Snapdragon-bärbara datorn oavsett var de arbetar. . Denna expansionsplan är också en annan viktig milstolpe för Snapdragon för att omdefiniera mobil datorupplevelse.

Keith Kressin, Senior Vice President och general manager för dator- och edge cloud-verksamhet på Qualcomm Technologies, Inc., sa: "Datorer med kraftfull prestanda, tunn och lätt formfaktor, 4G / 5G-anslutning och flerdagars batteritid representerar den framtida utvecklingen riktning för mobila datorenheter. Dragon Computing-plattformen har inlett en tid av innovation, så att människor effektivt kan studera och arbeta i en mobil miljö och njuta av en utmärkt underhållningsupplevelse. Vi är mycket glada över att Microsoft Application Assurance-programmet har utvidgats. kommer att ge den utmärkta användarupplevelsen som bärs av Windows-bärbara datorer och 2-i-1-bärbara datorer garanteras. "

Brad Anderson, vice president för kommersiell hanteringserfarenhet hos Microsoft, sade: "Den utbredda antagandet av Windows 10 runt om i världen härrör från dess förmåga att tillhandahålla enhetlig applikationskompatibilitet, och vi är stolta över att engagera oss för denna applikationskompatibilitet. Expandera till Windows 10-enheter baserat på ARM-arkitekturen. Nu kan våra kunder vara säkra på att deras affärskritiska applikationer kommer att fungera smidigt på Windows-enheter utrustade med Snapdragon-datorplattformen. "