Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Yageo investerar över NT miljarder USD, taiwanesiska anläggningar förväntas gynnas

Enligt Taiwan Media Economic Daily planerar den passiva komponenttillverkaren Yageo att investera NT $ 10 miljarder (cirka 2,311 miljarder RMB) för att utöka avancerade produkter som industrifordon. Industrins insiders påpekade att automationsutrustningsfabriken Wanrun förväntas dra nytta av detta, och verksamheten under första kvartalet kommer att hamna nere.

Det rapporteras att Yageos produktionskapacitet är cirka 50%. Men för att möta marknadens efterfrågan och möta den nya eraen 5G och fordonselektronik beslutade Yageo att fortsätta att utöka sin forsknings- och utvecklings- och produktionsbas i Taiwan, Kina för att säkerställa en långsiktig tillväxtmoment.

Som leverantör av Yageo förväntas utrustningstillverkaren Wanrun dra nytta av marknadens optimism. Dessutom har Wanrun tidigare avslöjat att kunder med passiva komponenter har planerat att utöka produktionen och börjat återuppta order.

Men för marknadsspekulation är Wanrun ovillig att kommentera för mycket. Men Wanrun sa fortfarande att många passiva komponentkunder har utvidgat sin produktion av 5G-mobiltelefonprodukter och redan har startat den första vågen av inköpsorder för utrustning. Wanrun-beställningar blomstrar, och det tar bara 1 till 2 månader att dyka upp. Nu prestanda.

Fermenterad av den traditionella lågsäsongeffekten, i kombination med det faktum att kundorder för passiva komponenter inte har redovisats, sjönk Wanruns intäkter i december förra året till NT $ 55,57 miljoner, en årlig minskning med 35,62%. Människor i branschen förutspår att i december förra året bör operationens botten vara för Wanrun, och det första kvartalet i årets resultat kommer att hamna ner.