Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Vad är det "datacentriska" sättet att ge Intel svaret på?

Hur man strategiskt distribuerar företag i den datacentriska eran, hur man gräver djupt i värdet på data. Detta är den utmaning som varje företag måste möta. Den 6 augusti höll Intel Xeon Strong Scalable Platform User Experience Sharing Meeting i Peking, och introducerade Intels strategiska tänkande i denna fråga och delade det genom det fjärde paradigmet, Jinshanyun, Haixin Kejin, Ningde Times och andra kunder. Bästa praxis inom dataanalys, molntjänster, artificiell intelligens och smart tillverkning.

Enligt Liang Yali, General Manager för Intel Corporation Industry Solutions Group China, sker datacentriska branschförändringar. Under de senaste två åren har den totala mängden data som producerats över hela världen står för 90% av all data hittills. Tyvärr analyseras och släpps bara en liten procentandel av uppgifterna. & quot; I den datacentriska eran är hur man snabbt får insikter och uppnå värdetillväxt ett brådskande problem för företagen. & quot; Liang Yali sade, & quot; Intel har åtagit sig att bygga kraftfulla, stabila, pålitliga och effektiva datacentriska produkter. Kombinera för att möta arbetsbelastningskraven i olika branscher och applikationsscenarier, hjälpa företag att förbättra sina kärnkraftsfördelar och sedan ge omställning och uppgradering av Baibai Industry. & Quot;

Liang Yali, General Manager, Intel Industry Solutions Group China

Intel byggde en trojka för det moderna datacentret. Först är säker datakalkyl i centrum för datacentret. Andra generationens Intel® Xeon® skalbara processorer är utformade för datacenter moderniseringar som förbättrar driftseffektiviteten för ett brett spektrum av infrastruktur, företagsapplikationer och tekniska datorapplikationer för att förbättra de totala ägandekostnaderna (TCO) och förbättra användarnas produktivitet. Jämfört med föregående generation fokuserar system som bygger på andra generationens Xeon-processorer på att bygga mer smidiga tjänster och genombrottsfunktioner.

För det andra behöver datacentra starkare kapacitet för datalagring. Det är här AuroraTM-tekniken är praktiskt. Intel® AoTengTM bestående minne i datacenterklassen kombinerar hög kapacitet, ekonomi och hållbarhet på ett enastående sätt för att minimera den höga latensen för datainsamling från systemlagring.

Slutligen kräver datacentra snabbare dataöverföring. Av detta skäl tillhandahåller Intel en serie tekniker som representeras av kiselfotoner, vilket kan förbättra dataöverföringskapaciteten kraftigt och lösa flaskhalsen för överföringen.

Liang Yali drog slutsatsen: & quot; Intels datacentriska produktteknologi är utformad för att hjälpa företag att uppnå snabbare dataöverföring, starkare lagring och mer behandling baserat på optimerade lösningar, och därigenom få insikter från data, skapa affärsvärde och uppnå uppgradering. & Quot;

På konferensen introducerade cheferna för det fjärde paradigmet och Jinshan Cloud hur man bygger ett företagsklass AI-programvara och hårdvaruintegrationssystem baserat på den andra generationens Intel Xeon skalbara processor och Intel AoTeng datacenterminne- och lagringslösningar. Bara metallprodukter, för att tillgodose behoven i användning av flera scenarier och optimera resursfördelningen.

Det fjärde självutvecklade programvaru- och hårdvaruintegrations AI-integrationssystemet SageOne, på grund av kombinationen av skalbar plattform Intel Xeon och ihållande Intel AoTeng, är prestandan långt före branschens gemensamma ramverk. Jinshan Cloud har skapat ett distribuerat installerat kluster. Baserat på Intel Xeon Gold-processor och AoTeng ihållande minne kan distributionshastigheten ökas till 20 minuter för att slutföra uppgiften för 1000 fysiska maskininstallationssystem.

Under samma period delade också representanter från Ningde-eran och Haixin Kejin sina respektive fall. Produktionslinjen under Ningde-tiden var djupt orolig av back-end-systemet. Efter att ha bytt ut produkterna baserade på den skalbara plattformen Intel Xeon förkortades nedetidsfönstret med dubbelt så mycket data. Haixin Kejin använder Intel Xeon Gold 6240-processor och Intel AoTeng ihållande minneskombination, vilket gör sin lösning mer lämpad för scenarier som palmavtrycksfunktionigenkänning med stor databaskapacitet och flera gånger med fingeravtryckslagring.

Det är värt att nämna att representanter från Dell, Xinhua San, Huawei, Inspur, Lenovo, Zhongke Shuguang, ZTE och andra företag också deltog i konferensen för att bevittna och lyssna på Intels datacentriska produktportfölj för att marknadsföra branschen. Innovation, påskynda den underbara praktiken i den digitala ekonomin.