Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Osäkerhet under det tredje kvartalet, stor tillverkare av passiva komponenter Yageo optimistisk om 5G-infrastrukturbehov

Den 5 juni höll Yageo, en stor tillverkare av passiva komponenter, ett bolagsstämma. Med tanke på framtiden sa Yageo-ordföranden Chen Taiming att på grund av effekterna av COVID-19-epidemin är den nuvarande situationen under det tredje kvartalet osäker, men för Yageo förväntas Förenta staterna smälta in i Guojus resultat så snart som juli , så att tillväxtmomentet fortfarande kan bibehållas.

Ser fram emot årets verksamhetsmål sade Chen Taiming att han kommer att fortsätta att utöka investeringarna i Taiwan och placera Taiwan som ett globalt FoU-center och en avancerad produktionsbas för att förbättra företagets internationella konkurrenskraft; i framtiden kommer Yageo gradvis att bryta sig loss från den tidigare affärsmodellen för den välmående cykelindustrin och omvandla Fokus till fokus för framtida teknik, inklusive nischmarknader som 5G, fordonselektronik och industrispecifikationer.

Chen Taiming tror att även om Huawei är sanktionerade kommer stora tillverkare som ZTE, Nokia och Ericsson fortsätta att implementera 5G. Även om 5G-infrastruktur har skjutits upp på grund av epidemin, kommer regeringarna fortfarande att låsa 5G när ekonomin startar om. Som fokus för den första framgången är 5G-infrastruktur absolut nödvändig och efterfrågan försvinner inte.

I år publicerade inte passiva komponentfabriker meddelanden om prisökning, vilket ledde till skyrocket nyheter om prisökningar under första kvartalet. Distributionskunder och EMS-kunder har blandat prisökningar. Det verkar som om prisökningar har blivit branschens enda melodi. Huaxin Branch är den enda tillverkaren som har utfärdat en förklaring om ingen prisökning, med fokus på strategin att attackera marknadsandelar betraktas också som nyckeln till att försvaga lönsamheten.

I detta avseende betonade Chen Taiming att Yageo på grund av brist på arbete och stigande arbetskraftskostnader under det första kvartalet betalade upp till tre gånger övertid under det kinesiska nyåret. Därför måste specifikationerna med högt tekniskt innehåll, god efterfrågan och stigande kostnader återspegla priset på lämpligt sätt. Priset på Juju är inte särskilt högt och det är tillräckligt konkurrenskraftigt i många produkter, annars kommer Guoju inte att ha ett ljust intäktssiffror.

Chen Taiming kommenterade inte branschens strategi för att ta marknadsandelar genom att inte höja priserna och sa att varje företag har en annan strategi, det finns inget rätt eller fel, och Yageo har sin egen strategi och ton. När det gäller branschen, har den vunnit marknadsandelar? Resultaten kan ses från figurerna.

För nästa prisutveckling påpekade Chen Taiming att priset bestäms av marknadens utbud och efterfrågan. För att betjäna globala kunder måste Yageos interna strategi fastställa en säker lagernivå. Tidigare var de sunda lageromsättningsdagarna cirka 100 till 110 dagar. Yageo-avstånd Det finns fortfarande en period med sund vattennivå. National Giant kommer att fortsätta att höja lagerns vattennivå. Först när inventeringen går i ett hälsosamt tillstånd och efterfrågan kommer upp, kan den svara på kundens behov i realtid.