Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TDDI-försändelserna fortsatte att öka i temperatur, och resultatet för företagets tredje kvartal var detsamma som det nya höga.

Tack vare framgången för förar-IC-layouten nådde prestanda för tredje kvartalet och företaget rekordhöga, och båda företagen är optimistiska för att integrationen av berörings- och förar-IC-transporter (TDDI) fortsätter att öka.

Efterfrågan på IC-paneldrivrutiner var stark, och de sammanlagda intäkterna i september nådde 5,614 miljarder USD (samma enhet) och skrev om det nya rekordet på 5,59 miljarder yuan i maj. Ackumulerade intäkter från tredje kvartalet på 16,594 miljarder yuan, i linje med företagets höga standard på 1,61-16,7 miljarder yuan, och en rekordhög. De kumulativa intäkterna från januari till september uppgick till 47.846 miljarder yuan, en rekordhög nivå för samma period föregående år.

Wang Shouren, chef för företaget, påpekade att även om försäljningen av stor TDDI är svag, är leveransen av liten storlek TDDI bra. De kumulativa försändelserna under första halvåret överskred 100 miljoner. Det uppskattas att det tredje kvartalet kommer att öka från 60 miljoner föregående kvartal. . Och optimistisk när det gäller antagandet av olika specifikationer av HD och FHD för TDDI, förväntas marknadens penetrationsgrad överstiga 30%.

För AMOLED-drivrutins IC-delen förväntar sig Wang Shouren dessutom att det fjärde kvartalet kommer att stimuleras av 5G-produktionskapacitet för mobiltelefoner och fastlandspaneler, särskilt efterfrågan på FHD och högre förväntas öka leveransen av AMOLED-drivrutins-IC och främja tillväxt avkastning.

Höghastighetsgränssnittsöverföring IC-spektrum Rui septemberintäkter på 1.083 miljarder yuan, en månatlig minskning med 0,44%, en årlig ökning med 4,15% intäkter för tredje kvartalet på 3,155 miljarder yuan, en kvartalsökning med 12,23%, en årlig ökning med 20,8%, också en enda hög säsong, upp Företagets ekonomiska test är hög. Ackumulerat från januari till september 8,878 miljarder yuan, en ökning med 22,54%, en ny höjdpunkt under samma historia.

Zhao Jie, styrelsens ordförande, sa att marknaden har ökat antagandet av höghastighetsöverföringsprodukter. Spectrum har kommit in i klienten med strategin att binda timing controller (TCON) och källdrivrutin IC (Source Driver IC) för att marknadsföra TDDI-sändningar. Ganska optimistiskt att andra halvåret växer.

Som huvudleverantör av Apple TCON används Spectrum i 7-17-tums skärmar som täcker iPad och Macbook. Marknaden meddelade nyligen att Apple kommer att driva nya MacBook Pro och iPad Pro i oktober, vilket kommer att hjälpa marknaden. Prestanda.