Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TCL Electronics: 337-utredningen kommer att avslutas, och den amerikanska verksamheten fortsätter att fungera normalt.

Enligt PR Newswire informerades TCL Electronics Holdings Co., Ltd. om att 337 har varit inblandade i slutet av det juridiska förhållandet mellan TSMC och Gexin och det globala licensavtalet för patentutbyte för de halvledartekniska patent som de två parterna kommer att ansöka om under de kommande tio åren. Undersökningen kommer att slutföras genom att avsluta utredningen. Samtidigt anges att företagets verksamhet i USA kommer att fortsätta att fungera som planerat.

Tidigare ansökte GlobalFoundries till US International Trade Commission och inlämnade en 337 utredning mot ett antal företag inklusive TSMC och TCL. Med avslutandet av rutnätet och TSMC-stämningarna kommer 337-utredningen som täcker chipdesignföretag, komponentdistributörer och konsumentelektroniktillverkare också att avsluta utredningen, och företaget lämnade in en patentansökan mot företaget i US District Court. Klagomålet kommer också att dras tillbaka samtidigt.

TCL Electronics Holdings Co., Ltd. uppgav att företaget under utredningen inte hade någon väsentlig påverkan på sin verksamhet i USA. Företaget är nöjd med att se uppströmspartnerna snabbt nå en lösning och lösa tvisten smidigt. Företagets verksamhet i USA fortsätter att fungera som planerat.