Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung sade att det inte kommer att artificiellt begränsa minneskapacitetsplanen för att bygga en 7nm EUV-fabrik

Även om Japan lanserade en andra våg av förbjudna koreanska beställningar förra helgen, förväntas det att så många som 857 viktiga material kommer att omfattas av regleringsbegränsningar för koreansk export, vilket kan påverka halvledarproduktionen för koreanska företag, men Samsung verkar inte stoppa inom halvledarfältet. Expansion.

Inom flashminnet, minnet och andra minneschips släpptes Samsungs kvartalsvisa resultatrapport förra veckan, rörelseresultatet sjönk 53%, främst på grund av minskningar i minnespriset, denna trend har inte förändrats, sa Samsung andra hälften av årets minne Inventeringen av chipet kommer att minska, men det finns fortfarande många osäkerheter i den yttre miljön, och det är svårt att förutsäga hur snabbt lagret kommer att falla.

I juli sjönk priset för minneskontrakt igen med 10%, men spotpriset steg med 24%, men Samsung sade att huruvida spotprisökningen kan påverka det långsiktiga avtalet är fortfarande svårt att säga.

När priserna på minne och flashminne har fallit under flera kvartal har intäkterna för tillverkare av uppströms lagringschip sjunkit kraftigt. Micron och SK Hynix har tidigare vidtagit åtgärder som att minska produktionen för att påverka marknadens utbud och efterfrågan. Samsung är dock försiktig i detta avseende. Företagets chefer sade att det inte kommer att artificiellt minska produktionen, men Samsungs chipproduktion kommer att fungera flexibelt för att reagera på förändringar i marknadens utbud och efterfrågan på ett snabbt sätt.

På logikchipet sade Samsung att 7nm EUV-produktionslinjen för Hwaseong Fortress i Sydkorea kommer att massproduceras under första halvåret 2020. Företaget planerar också att bygga ytterligare en 7nm EUV-anläggning för att utöka sin 7nm-kapacitet. Inom detta område har TSMC redan massproducerad 7nm-process i mer än ett år. Tiden är ute.