Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung investerar i GlobalFoundries för att hjälpa den att utöka sin tyska fabrik och öppna nya europeiska marknader

För närvarande, på grund av ökningen av kinesisk-amerikansk handelsfriktion och motsvarande amerikanska förbud, måste kinesiska teknikföretag som representeras av Huawei börja bygga om leveranskedjan för spångjuteri. Därför måste en serie tillverkare som TSMC och Samsung leta efter utanför Kina. ny kund.

Nyligen avslöjade utländska medier att Globalfoundries, som övergav 7 nm forskning och utveckling och stängde sin Chengdu-anläggning, fortsätter att undersöka och utveckla 14 nm och fokuserar på den europeiska och amerikanska marknaden. Dresden-fabriken i Tyskland expanderar och Samsung utvidgar sin fabrik. Spelaren bakom pengarna.

Samsung gav Globalfoundries finansiering för utvidgningen av sin fabrik i Tyskland. Man tror allmänt att den vill utöka den europeiska marknaden och hitta nya kunder genom denna metod.

Det är underförstått att Dresden, Tyskland har ett stort antal vetenskapliga forskningsinstitutioner och institutioner för högre utbildning, med starka lärare, en nära skolföretagsintegration och enastående professionella fördelar inom maskiner, elektronik och teknik. Eftersom Dresden har många anställda med skicklig affärsförmåga, har många fabs och andra tillverkare etablerat fabriker i Dresden, Globalfoundries fab1-fabrik i Tyskland, Infineons skivfabrik och Volkswagen. Världens enda helt transparenta bilfabrik finns i Dresden.

Globalfoundries Dresden-anläggning i Tyskland är exakt fab1-anläggningen. En av indikatorerna på dess expansion är kraftförsörjningskonfigurationen, som omvandlas från 63 MW till 100 MW, vilket är en ökning med 58%.

Tidigare tillkännagav Globalfoundries att den mest avancerade FinFET-processtekniken, 12LP +, är klar och är klar för produktion. Jämfört med 12LP har 12LP + ökat prestandan med 20% och minskat skalearealet med 10%.