Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung Display eller leder TV-branschen och investerar i utvecklingen av kvantprick OLED

Enligt Businesskorea kommer Samsung Display att investera 8,36 miljarder dollar för att utveckla kvantprick OLED-teknik (QD-OLED). Därför kan Samsung Electronics 'visningsavdelning (VD), som ansvarar för TV-branschen, förlora sitt ledarskap.

Enligt rapporten kommer Samsung Display att tillkännage en investeringsplan på 8,36 miljarder dollar den 10 oktober och planerar att bygga en produktionslinje för QD-OLED-skärmar vid dess Tangjeong-anläggning.

Samsung Display har avbrutit vissa produktionslinjer på LCD-panelen - åttonde generationen och planerar att sälja denna del av produktionslinjen. Jag tror att industrins insiders kommer att stoppa alla LCD-produktionslinjer i framtiden och gradvis minska produktionen av LCD-skärmar för TV-apparater. Som ett resultat kan Samsungs skärm ha ett större uttalande inom TV-skärmbranschen än Samsungs visuella avdelning.

Chefen för en Samsung-monitor sa att Samsungs visuella displayavdelning är ansvarig för produktionen av QLED-TV-apparater, medan Samsungs skärm kommer att ansvara för produktionen av QD-OLED-TV-apparater. I framtiden kommer den visuella avdelningen bara att producera MicroLED-TV: er, så att kraften i avdelningen minskar.

Den visuella avdelningen sa att oavsett Samsungs investering i OLED kommer deras avdelningar att fokusera på MicroLED-verksamheten. På grund av enhetspriset på 334 390-417 990 dollar är den nuvarande försäljningen av MicroLED TV dock låg. Det tar lång tid att marknadsföra MicroLED-produkter till vanliga konsumenter.