Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Reuters: Den kinesiska regeringen går med på att återuppta arbetet vid Hon Hai Zhengzhou-anläggningen

Nikkei Asian Review rapporterade den 8: e att på grund av spridningen av den nya kronvirusepidemin, Hon Hai-gruppens Shenzhen- och Zhengzhou-fabriks 10-dagars återupptagningsplan avbröts av den kinesiska fastlandsregeringen. Källor avslöjade dock nyligen att Hon Hai har fått godkännande från fastlandsregeringen och Zhengzhou-anläggningen kommer att återuppta arbetet enligt schemat.

Reuters citerade idag en anonym källa för att säga att Hon Hai hade fått godkännande från fastlandsregeringen att återuppta arbetet vid Zhengzhou-anläggningen. Samtidigt avslöjade källan att Hon Hai fortfarande kämpar med fastlandsmyndigheterna för återupptagande av Shenzhen-anläggningen.

Hon Hai-gruppens Zhengzhou-anläggning är företagets huvudsakliga produktionsbas för iPhone, som huvudsakligen ansvarar för iPhone 11-serien, iPhone SE2, och så vidare. Tianfeng International analytiker Guo Mingxuans senaste rapport påpekade att fabriken ursprungligen planerade att återuppta arbetet den 10 februari, har nu skjutit upp minst en vecka, den förväntade avkastningen är cirka 40-60%.

Hon Hai har inte svarat på saken.