Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ny kollektion! Huawei släppte världens första Bluetooth & lågeffektiva trådlösa Bluetooth-chip Kirin A1

Den 6 september släppte Huawei officiellt världens första Bluetooth & lågeffektiva trådlösa Bluetooth-chip, Kirin A1-chipet, vid IFA-konferensen i Berlin, Tyskland, med utmärkt anti-jamming-kapacitet och högpresterande dubbelkanals Bluetooth-anslutning. Förseningen från år till år reduceras med 30%, överföringshastigheten ökas med 2,8 gånger och den förlustfria högupplösta ljudkvaliteten återges!

Huaweis konsumentföretagsledare Yu Chengdong demonstrerade också det första trådlösa headsetet FreeBuds 3 utrustat med Kirin A1-chipet, som är litet i storlek och kraftfullt. Med en öppen öronskyddsdesign är det världens första riktiga trådlösa headset med en öppen design som stöder aktiv brusreducering och effektivt eliminerar omgivningsbuller.

Jämfört med AirPods 2 laddar Huawei FreeBuds 3 snabbare, håller längre och har en lägre latens. Det är underförstått att Freebuds 3 kan aktivera tvåvägs Bluetooth-anslutning, vilket har fördelen att reducera latensen med 30% och strömförbrukningen med 50%. Dessa fördelar kan emellertid endast återspeglas när du ansluter Huawei-telefoner.

Dessutom ger varje headset i Freebuds 3 upp till 15 dB omgivningsljudreduktion med latens så låg som 190ms. Det fungerar också med en bensensor för att upptäcka bärarens röstvibrationer och därmed förbättra samtalets tydlighet.

När det gäller uthållighet kan Freebuds 3 pågå i fyra timmar och har en 20-timmars batteritid.

Det är underförstått att detta headset har två färger i svart och vitt, och vissa regioner kommer att säljas nästa månad.