Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Mini LED-massproduktion överhängande, Everlight-intäkterna förväntas öka år 2020

Enligt MoneyDJ-rapporten har Evergrande, ett stort LED-förpackningsföretag, påverkats av den röda konkurrensen i leverantörskedjan och LED-prisfall sedan 2019, och intäkterna har fortsatt att minska. Det uppskattas att de årliga intäkterna kommer att minska med 15-20% för tredje året i rad.

Vid Everlights företagsöversikt i november uppgav Everlight dock att den förväntas utvidga produktionen med 180KK 2020, främst för Mini LED osynligt ljus och fordonsapplikationer. Det är optimistiskt att det totala resultatet nästa år kommer att växa med tvåsiffriga procentsatser, och bruttovinstmarginalen kommer också att öka. förbättra.

Det är underförstått att intäkterna från Everlight för tredje kvartalet i år var 5,173 miljarder yuan (NT $, samma nedan), en minskning från år till år med 17,7%; bruttovinstmarginal på 25,9%, en årlig ökning med 2,1 procentenheter, främst på grund av minskningen av andelen belysningsprodukter; rörelsevinstmarginalen 5,38%, en årlig minskning med 0,02 procentenheter; nettovinsten efter skatt var 292 miljoner yuan, en årlig minskning med 4,3%.

I framtiden, eftersom nya produkter som osynligt ljus, fordonsindustrin och olika applikationer för nischbelysning fortsätter att växa, och Mini LED har gradvis gått in i massproduktionsfasen efter minst ett års utveckling, förväntar Everlight att intäkterna 2020 kan stabiliseras. Eller växa något.

Everlight-direktör Liu Bangyan sa också vid briefingen att nästa års tillväxtmoment kommer från två huvudområden, det första är nya produkter, inklusive UVA- och UVC-lampor, växtbelysning och kommersiell belysning; för det andra, bakgrundsbelysningsprodukter, inklusive Mini LED, skärmar, el Både konkurrens och TV-applikationer har möjlighet att växa. Det är optimistiskt att det totala resultatet nästa år kommer att växa med tvåsiffriga procentsatser (mer än 10%).

Everlight Electronics är ett Taiwan-baserat optoelektroniskt företag som tillverkar lysdioder. Grundades i Taipei 1983 och var det sjunde största LED-företaget i världen 2009 och marknadsfördes till den femte största tillverkaren i världen 2016. Everlight Electronics har 30 års professionell LED-komponent forskning och utveckling erfarenhet, och spelar en nyckelroll i den globala LED-industrin.