Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Micron Technology investerar 35 miljoner dollar för att stödja globala gemenskaper och ger ekonomiskt stöd för personer som drabbats av COVID-19-utbrottet

Micron Technology meddelade idag att företaget planerar att investera $ 35 miljoner för att ge ekonomiskt stöd till olika personal som drabbats av COVID-19. Micron kommer att lansera en ny utbetalningsfond på 10 miljoner USD från Micron Foundation, öka anställdas tilldelning och ge ekonomiskt stöd till gruppmedlemmar i form av bidrag. Förutom kontantdonationer, kommer Micron också att påskynda betalningar till småföretagsledare och tillhandahålla faciliteter och materiellt stöd för akutsjukvård.

Sanjay Mehrotra, VD och koncernchef för Micron Technology, sade: "Att upprätthålla hälsan och säkerheten för alla Microns kollegor och partners, såväl som våra samhälles välbefinnande, har blivit vår högsta prioritet. Med den växande omfattningen av COVID -19-epidemin världen över, Vi påskyndar våra åtgärder för att tillhandahålla snabb finansiering, material och annat stöd till dem som är hårt drabbade av epidemin. "

Micron Foundation-utbetalningsfonden på 10 miljoner dollar kommer att användas för globala initiativ för att återställa ekonomin för att tillgodose dagens och framtida samhällsbehov. Finansieringen kommer att stödja en rad välgörenhetsåtgärder och program, inklusive matbanker, skolmåltidsprogram, studenthälsoanläggningar och resurser på nätet.

Dessutom kommer Micron också att genomföra en 2 till 1 matchande donation för alla COVID-19-utbrott i Micron Gives välgörenhetsprojekt, fördubbla donationens storlek. Micron planerar att tillhandahålla fler resurser till samhället, inklusive att tillhandahålla 300 000 skyddsmasker för lokal personal inom hälso- och sjukvården och låna företagets lokaler för att underlätta överbeloppet på sjukhus.

Dee Mooney, verkställande direktör för Micron Foundation, sade: "Påverkan av COVID-19 på folkhälsa, ekonomisk utveckling och olika aspekter av det dagliga livet är extremt oförutsägbar. För närvarande ger rollen som Micron Foundation och Micron ger projektet är ännu mer kritiskt. Vi har lanserat ett globalt samarbetssamarbete Ett nätverk av partners för att säkerställa att donerade leveranser kommer snabbt och utnyttjar dem bäst. "

Micron kommer också att ge anställda ett engångsbelopp för COVID-19: 1 000 dollar till alla amerikanska anställda med en årlig inkomst på mindre än 100 000 dollar och en lämplig procentandel av berättigade Micron-anställda i andra länder. Denna rörelse kommer att gynna mer än 68% av Microns anställda över hela världen. Dessutom kommer Micron att ge ekonomiskt stöd till anställda som står inför ekonomiska svårigheter och varje anställd kan få upp till 5 000 dollar i subventioner baserat på faktiska behov.

April Arnzen, senior vice president för personalresurser vid Micron Technology, sade: "Vi ägnar stor uppmärksamhet åt svårigheterna som denna epidemi har medfört alla Microns kollegor. Anställda är avgörande för företagets utveckling och Micron utfärdade ett COVID-19-bidrag i hopp om att det kan underlätta deras ekonomiska press. "

Micron påskyndar också betalningar till sina mer än 500 småföretagstillverkare för att underlätta de kortsiktiga kassaflödesproblemen som dessa företag möter över hela världen.

Micron har lanserat donationer från gemenskapen och anställdas matchande donationer i Kina, Italien och USA för att bekämpa COVID-19-epidemin.

Om Micron Technology, Inc.

Micron är världsledande inom innovativa minnes- och lagringslösningar. Genom sina globala varumärken Micron® och Crucial® har Micron lanserat en serie högkvalitativa lagrings- och minneteknologikombinationer inklusive DRAM, NAND, 3D XPoint ™ -minne och NOR för att förändra världen. Använd information för att berika ditt liv. Med 40 års teknisk ledarskap har Microns lösningar för minne och lagring bidragit till störande trender på viktiga marknader som mobil, datacenter, klient, konsument, industri, grafik, fordon och nätverk, inklusive artificiell intelligens, 5G, maskininlärning och autonom körning . Microns vanliga aktie handlas på NASDAQ under tickersymbolen MU. För mer information om Micron Technology Inc., besök www.micron.com.

Om Micron Foundation

Sedan starten 1999 har Micron Foundation donerat mer än 100 miljoner dollar till de samhällen där Micron-gruppmedlemmarna bor och arbetar genom filantropi och mänskligt stöd. Stiftelsen och Microns företagsdonation drivs av Micron Gives-organisationen, som främjar vetenskap och ingenjörsutbildning genom donationer, relaterade program och volontärtjänster och hanterar grundläggande mänskliga behov. Mer information finns på micron.com/foundation.