Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Melexis väljer PDF Cloud för analys av halvledartillverkning

PDF Solutions är en ledande leverantör av differentierade data- och analyslösningar för den globala halvledar- och elektronikindustrin. Det meddelade den 6 januari 2021 att Melexis, en global leverantör av innovativa mikroelektroniska lösningar, har etablerat fem produktionsbaser och Exensio®Analytics-plattformen distribueras på PDF Cloud med mer än 1000 testenheter för att stödja mer än 500 användare över hela världen.

Under de senaste fem åren har Melexis uppnått betydande intäkter och produkttillväxt inom sina huvudsakliga marknadsområden (inklusive fordons-, industri-, medicinska och smarta applikationer). Med ökningen av antalet och den totala mängden produkter har storleken på produktdata också ökat betydligt. Endast genom att på motsvarande sätt förbättra förmågan hos komplexa analyser kan kontinuerlig förbättring av produktens produktion och kvalitet.

Melexis valde att migrera sina befintliga analysprodukter till Exensio® Fabless Manufacturing Analytics i PDF Cloud. Detta ger deras ingenjörer en miljö som enkelt kan utökas till deras behov och högre prestanda. Dessutom har Melexis produktteam också specifika analytiska krav som måste hanteras vid migrering till molnet. Flexibiliteten och snabba anpassningsfunktioner som tillhandahålls av PDF Cloud-miljön är nyckelfaktorer som gör det möjligt för PDF-lösningar att tillgodose alla Melexis tekniska behov.

Produktchef för Melexis kvalitetsförbättring Gino Nys sa: "Exensio® Fabless-plattformen, särskilt Manufacturing Analytics-modulen, hjälpte verkligen att bryta datahindren inom Melexis." PDF-lösningar kan tillhandahålla de specifika kraven vi behöver genom anpassade mallar i Exensio®-miljön. Analys. Det gör att vi effektivt kan hitta fler möjligheter att minska avkastningskostnader och testkostnader. "

Marc Collignon, senior IT-affärsanalytiker på Melexis sa: "PDF Cloud är en av de första stora analysplattformarna vi flyttade inuti Melexis." "Vi kunde integrera PDF Cloud med våra datakällor och vår egen plattform. Ur ett datahanteringsperspektiv minskar PDF Cloud-infrastrukturen kraftigt IT-arbetsbelastningen."

"Melexis är en av de långsiktiga kunderna hos Exensio® Fabless Manufacturing Analytics. Vi är mycket nöjda med hans framgång med PDF Cloud", säger Said Akar, vice vd och chef för PDF Solutions Exensio® Analytics Group. "Fördelarna med Melexis migrering till molnet är mycket attraktiva för alla våra halvledarkunder och elektroniska produktkunder. PDF Cloud kan uppnå lägre totala ägandekostnader, snabbare introduktion av nya funktioner och högre analys av prestanda och kapacitet, och vi ser att dessa fördelar fortsätter att öka med tiden, vilket resulterar i en större avkastning på våra kunder. "

Om PDF-lösningar

Som en ledare inom avancerad dataanalys, maskininlärning och enhetsanslutning erbjuder PDF Solutions en omfattande helhetsplattform för smart tillverkningsanslutning, datainsamling och hantering samt maskininlärningsanalys för halvledar- och elektroniska ekosystem, vilket gör det möjligt för företag att förbättra produktion, kvalitet och tillförlitlighet under hela produktens livscykel. Halvledarföretag av alla storlekar runt om i världen litar på Exensio® och Cimetrix Sapience®-plattformar för att ansluta, samla in, övervaka och analysera alla datamängder för att främja effektiv, högvinstig masstillverkning.

PDF Solutions har sitt huvudkontor i Santa Clara, Kalifornien, och har verksamhet i Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Italien, Japan, Sydkorea, Singapore och Taiwan.