Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

MediaTek försenar millimetervåg 5G SoC-transporttid: inte tidigare än andra hälften av 2021

Även om MediaTek har lanserat ett antal Tianji-serien 5G SoC-chips, finns det en liten brist i bristen på stöd för högfrekventa millimetervågband.

Även om detta inte påverkar användningen på den kinesiska marknaden, begränsar det också införandet av Tianji-produkter i andra delar av världen till en viss grad.

Enligt de senaste nyheterna har MediaTek skjutit upp planen att stödja 5G SoC i millimetervågbandet och kommer inte att massproducera den tidigare än andra hälften av 2021.

Inte överraskande borde denna SoC tillhöra den avancerade Tianji-serien, som kan vara en ortodox iteration av Tianji 1000+. Det är inte svårt att gissa att den också kommer att uppgraderas helt på CPU- och GPU-nivåer, som att byta till ARM Cortex A78 / X1-arkitektur, Mali G78 GPU, etc., och det kan till och med baseras på 5nm-processen.

Naturligtvis, även om den nuvarande Tianji 1000+ inte stöder mmWave, har MediaTek fortfarande unika färdigheter inom 5G-teknik, till exempel världens första 5G + 5G dubbla kort dubbel standby, 5G UltraSave strömsparande teknik, och den genomsnittliga energiförbrukningen är jämförbar med Konkurrenskraftiga produkter på samma nivå av vänner är så låga som 48%.