Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

LG visade framgångsrika tester av vätefluorid producerad i Korea och började använda den på produktionslinjen.

Enligt BusinessKorea har LG visat att det har slutfört testning av vätefluorid med hög renhet som producerats i Korea och börjat tillämpa den på produktionsprocessen. Detta är en månad före vad som ursprungligen förväntades.

Enligt branschkällor avslutade LG Display nyligen det slutliga testet av vätefluorid med hög renhet levererat av ett koreanskt företag och började använda det på produktionslinjen. Enligt testrapporten uppfyller den självgjorda vätefluoriden produktions- och kostnadskraven. Enligt rapporter har LG visat att koreansk vätefluorid appliceras på flaggskeppspanelens produktionslinjer, såsom organisk ljusemitterande diod (OLED) -paneler.

Dessutom förväntas Samsung Display slutföra testet av vätefluorid med hög renhet i Korea i september. För tillfället har inga kritiska problem identifierats i testet, och lokala produkter kommer sannolikt att användas för massproduktion omedelbart efter det slutliga testet. Tidigare visade Samsung användningen av vätefluorid från japanska och koreanska materialföretag.

Till skillnad från halvledarproduktionslinjer som använder nanoskala-processer, kräver produktionen av bildskärmspaneler inte vätefluorid med hög hög renhet med en renhet på 99.9999999999%. Vätefluorid används främst för våtetsning för att ta bort defekta beläggningar och för att rengöra och ta bort organiska material och oxider på skärmens yta.

"LG Display sa den 24 augusti att det skulle ta lite tid att testa inhemsk producerad vätefluorid, men den kommer att slutföras snabbare än väntat." En branschtjänsteman sa: "Detta test kommer att göra att LGs beroende av japansk vätefluorid blir mycket lägre, men att säkerställa tillförseln av vätefluorid med ultrahög renhet är fortfarande ett problem. & quot;