Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Japans epidemi förstärks, Beken Corporation: företagsrelaterade upphandlingar kommer inte att påverkas väsentligt negativt

Den 27 mars frågade en investerare Beken Corporation: "Om epideminsituationen i Japan och Sydkorea intensifieras, såsom avstängning och produktionsstopp, blockeras logistik. Då kan jag be företaget köpa fotoresist, kiselskivor, mål, elektroniska speciell gas, LCP, etc. Kommer andra halvledarråvaror att påverkas? Kommer det att påverka företagets upphandlingsförsörjningskedja? Kommer det att öka inhemska upphandlingar och inhemsk substitution? "

Beken Corporation sade att på grund av påverkan av epidemin har utvecklingen av hela makroekonomisk och halvledarindustri påverkats inom en snar framtid. Relativt sett påverkas chipdesignföretaget relativt mycket och FoU-personalen kan arbeta på distans och våra anställda har återupptagit arbetet. Företagets produktportfölj är rik, vilket effektivt kan diversifiera riskerna och relaterade inköp kommer inte att påverkas väsentligt.

När det gäller Wi-Fi 6 uppgav Beken Corporation att företaget har byggt en komplett plattform för trådlös kommunikationsteknik med ett brett sortiment av produkttyper. Företaget har uppmärksammat affärsmöjligheterna med Wi-Fi 6 och aktivt utforskat tillämpningen av trådlös överföringsteknik inom smarta hem, berikat applikationsscenarier och realiserat produktlayout.

När det gäller TWS uppgav Beken Corporation att företagets TWS-produkter har massproducerats och nu levereras huvudsakligen till utländska varumärkeskunder. I framtiden kommer det fortfarande att finnas möjligheter att ytterligare öka marknadsandelen genom produktutveckling och uppgraderingar och kundintroduktion. För Wi-Fi 6 har företaget uppmärksammat affärsmöjligheterna för relaterade produkter, aktivt utforskat tillämpningen av trådlös överföringsteknik inom området smarta hem, berikat applikationsscenarierna och realiserat produktlayout. Företagets produkttyper är rika, inklusive två huvudkategorier och åtta serier av trådlösa transmissionschipprodukter, som täcker dussintals standarder för kommunikationsprotokoll som Wi-Fi, Bluetooth, ETC, NFC, 2.4G, etc. Det förväntas att i år kommer används i smarta hem, smart Det har skett ytterligare genombrott inom bärbar och intelligent transport.