Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Heshuo Q3: s finansiella rapport är iögonfallande, ny kapacitet utesluter inte att inrätta fabriker i Vietnam och Indien

Taiwan Electronics Co., Ltd. och Shuo Shuo sade att bärbara datorer under det fjärde kvartalet förväntas minska leveranserna med 10-15% i de tre stora produkterna, och desktops och moderkort kommer också att reduceras med 15-20%. Endast andra produkter är bättre. Det finns en möjlighet att öka säsongen.

Heshuo höll en finansiell rapport den 7: e, tillkännagav resultatrapporten för tredje kvartalet, en säsongsinkomst på 354,7 miljarder Taiwan dollar (samma enhet), en kvartalsökning på 18,5%, en årlig ökning med 10,2%; bruttomarginal på 3,8%, kvartalsökning med 0,4 procentenheter, en årlig ökning med 0,5 procentenheter; rörelseresultat på 6,23 miljarder yuan, en kvartalsökning på 110,5%, en årlig ökning med 75%; överskott före skatt på 8,6 miljarder yuan, en säsongsökning på 102%, en årlig ökning med 140%, nettovinst efter skatt på 6,3 miljarder yuan, en ökning med 115% per kvartal, en årlig ökning med 120%, nettovinst efter skatt på 2,41 yuan per aktie, bättre än det första kvartalet på 1,33 yuan och 1,08 yuan under samma period förra året.

Ackumulerade de tre första kvartalen av årets finansiella rapport var intäkterna 948,2 miljarder yuan, en årlig tillväxttakt på 8,5%; bruttovinstmarginalen 3,2%, något lägre än 3,3% under samma period förra året; rörelseresultat på 9,6 miljarder yuan, en årlig tillväxttakt på 30,8%; före skatt Överskottet är 14,6 miljarder yuan, den årliga tillväxttakten är 60%, nettovinsten efter skatt är 9,8 miljarder yuan, den årliga tillväxttakten är 30% och nettoresultatet efter skatt är 4,25 yuan, vilket är högre än 3 yuan under samma period förra året.

Li Shuo, VD för Heshuo, sa att intäktsökningen för tredje kvartalet, det viktigaste är kostnadsbesparingarna, som bidrog mycket till bruttovinstmarginalen. Dessutom har lagerstyrningen sjunkit mycket i år, kostnadskontrollen är bättre än tidigare år och bruttovinstmarginalen har stigit. Samtidigt är företaget också försiktigt med att samarbeta med kunder, så att tillverkningskontrollen är hög, resurserna inte slösas bort, effektiviteten förbättras och arbetskraften kan rationaliseras. Därför har arbetskraftsproblemet som har plågas under tidigare år knappast inträffat i år.

Liao Cizheng påpekade att företaget fortsatte att anpassa sin produktionslinje. Årets fokus är att stabilisera kapacitetsutnyttjandegraden. Jag hoppas att svängningarna i varje kvartal inte bör vara för stora. För tillfället är det fruktbart.

För kapacitetsplanering sa Liao Zhizheng att kapacitetsutvidgning utanför fastlandet, inklusive Taiwan och Batam, Indonesien, har tagits i produktion, och det finns ingen investeringsplan i Indien eller Vietnam. Fokus ligger på att matcha kundernas behov och välja den bästa platsen. Kom investera.

När det gäller 5G-delen sa Liao Cizheng att alla pratar om 5G, men kommer att se det verkliga utseendet nästa år. Det förväntas att produktens synlighet blir mycket bättre än i år. Detta företag är också optimistiskt. Han betonade att för tillverkningsindustrin finns det möjligheter till förändring och om det inte sker någon förändring kommer det att gå in i ett annat konkurrensmönster.