Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Utländska medier säger att iPhone 9 återupptar produktionen: utbrott påverkar leverans av delar, släpps så snart som i slutet av april

23 mars nyheter, enligt utländska medier rapporter, Apple har återupptagit produktionen av nya kostnadseffektiva iPhoner (det officiella namnet kan titta iPhone9). Den hade tidigare avbrutit produktionen på grund av ett utbrott, och situationen har nu Det lettat lite, så de fortsätter fram projektet.

I rapporten nämns att det nuvarande projektet efter massproduktionen av iPhone9 är relativt smidigt. Trots att Foxconn och andra gjuterier i Kina återvinner produktionskapaciteten har epidemin påverkat Apples uppströmsförsörjningskedja, vilket har orsakat brister i vissa iPhone9-komponenter. Tillsammans med partners försöker man flytta produktionen av delar och komponenter med brist på Kina.

Skulle du köpa det för mindre än 3 000 yuan?
Industrikedjekällorna avslöjade att iPhone 9 förväntas släppas så snart som i slutet av april. Dess hårdvarukod är "D79ap", som i princip liknar iPhone 8 i utseende, men kommer att flytta Apples logotyp till mitten av baksidan.

För den kommande lågkostnadsfria nya iPhone har många utvecklare upptäckt existensen av iPhone9 från Apples iOS14-systemkällkod. Sammanfattande av den nuvarande exponeringen kommer iPhoneSE2 / iPhone9-designen att likna iPhone8, med tjockare topp- och bottenramar och TouchID, utrustade med samma A13-chip som iPhone11 och 11Pro, och uppgraderas till 3GBRAM samtidigt, vilket fortfarande är 12 miljoner pixlar bak. Enkel kamera med 64 GB och 128 GB lagringsversioner som ger djup utrymme i grått, vitt och rött. För att kontrollera kostnaderna togs 3DTouch-modulen bort.

Vissa Apple-insiders har avslöjat att priset på den kommande iPhoneSE2 (som kan betecknas iPhone9 i det slutliga namnet) fortfarande börjar på 399 $ eftersom Apple vill att det ska skickas så många som möjligt för att öka 2020-iPhone. Övergripande transporter, så det är avgörande.

Före detta nämnde rapporten från den kända analytikern Guo Mingxuan också att priset på iPhone 9 börjar på 399 amerikanska dollar, vilket är cirka 2800 yuan.

För Apple kommer iPhone9 att vara en mycket viktig ny enhet för dem i år. Detta kommer att locka många gamla användare att ersätta det med nya. Det relativt bra valuta för pengarna är det viktigaste för dessa användare. Detta är viktigare än om det stöder 5G. Apple hoppas också att det kommer att behålla gamla kunder och driva övergripande iPhone-leveranser.

Materialbrist måste begränsa köp, när avbokning är okänd
Förra veckan, på grund av den begränsade iPhone-produktionskapaciteten, har Apple anpassat sig på de officiella webbplatserna i flera länder för att begränsa antalet iPhones som kunder kan köpa via sina onlinebutiker. Varje person kan bara köpa upp till två mobiltelefoner.

Ovanstående justeringar gäller för köp i många länder och regioner, inklusive USA och Kina. Du kommer att se ett sådant meddelande i iPhone-listan på den officiella webbplatsen, och Apple informerar konsumenterna om att endast två telefoner kan köpas per beställning. Det rapporteras att sista gången Apple gjorde detta var 2007, när iPhone just lanserades, var anledningen till att företaget begränsade inköp för att förhindra att folk säljer iPhones igen.

Köpbegränsningen kommer vid en tidpunkt då Apple svarar på inverkan av nya koronavirus på försäljningsdata. De främsta orsakerna till denna inverkan är störningar i leveranskedjan och svag användarefterfrågan.

När det gäller när iPhone: s produktionskapacitet kommer att återupptas, sa Apple att det beror på utvecklingen av epidemin. Den nuvarande situationen är att epidemin har satt produktionen i Sydkorea, Japan, USA, Tyskland och andra länder i ett stagnationstillstånd, och Apples globala industrikedja har också påverkats starkt, vilket har orsakat utbudet av några viktiga komponenter används i iPhone för att komma till kort. Det finns inget sätt för gjuterier att producera fler maskiner.

LGInnotek, ett dotterbolag till LGD, är en stor leverantör av Apples avancerade kameramoduler. Under lång tid har LG Innotek vunnit de flesta beställningar på avancerade kameramoduler i iPhone-serien. Dessutom känner Apple också chips från ST: s italienska fabrik. Det nuvarande utbrottet har satt dessa fabriker i stängningstillstånd.

Dilemmaet i den globala leveranskedjan gör det svårt för Apple att lösa försörjningsproblemet på kort sikt, för att inte tala om att många länder runt om i världen också har genomfört strikta kontroller av logistiktransport i Kina och Sydkorea. På kort sikt vill de lyfta in- och utreseförsvarslinjerna för personal och material. För svårigheter.

I en tidigare intervju sa Cook i en intervju: "När det gäller leverantörer, tillverkas iPhone över hela världen, och viktiga komponenter kommer från USA och Kina. Vi har öppnat våra fabriker i Kina igen. Driftsförhållanden. Dessa anläggningar är för närvarande på en bergsklättring för att återgå till normala förhållanden. "

Industrianalytiker sade på ett obetydligt sätt att även om Foxconns produktionskapacitet inte återvände till pre-epideminivån, kommer det inte att begränsa köpet av iPhone. Bristen på iPhone: s viktiga komponenter har gjort att Apple inte kan lösa det för tillfället. Det är en relativt säker strategi.