Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Första exportlicensen? Japans export av vätefluorid till Korea i september: 100 kg

Den 30 oktober, enligt japanska medierapporter, var Japans export av vätefluorid till Sydkorea i september 100KG jämfört med 3 283 ton i september förra året, vilket var 99,9%, och exporten var 3,723 miljoner yen, en minskning med 99,4% från året innan. -år.

Enligt tidigare rapporter gör handelsbegränsningsordern det svårt för Sydkorea att köpa vätefluorid från Japan. I augusti i år var Japans export av vätefluorid till Korea och exporten noll.

Den 4 juli i år begränsade Japan officiellt exporten av tre viktiga halvledarmaterial, vätefluorid, fotoresist och fluorpolyimid, till Japan. Under månaden sjönk Japans export av vätefluorid till Sydkorea till 479 ton, ett kraftigt fall på 83,7%.

När japanska företag exporterade dessa tre halvledarmaterial till Korea, kunde de få en treårig exportlicens. Efter att exportkontrollorder har trätt i kraft måste varje export licensieras separat och procedurerna blir mycket komplicerade, och den tid som krävs för att licensen kan passera kan vara upp till 90 dagar.

I slutet av förra månaden utfärdade den japanska regeringen totalt tre exportlicenser (den 7, 19 augusti respektive 29), varav två fotoresister, en var vätefluorid och 100KG vätefluorid exporterades i September. Det bör vara exportlicensansökan.