Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Förväntas skära i 5G iPhone-leveranskedjan! ASE Investment Control kommer att producera AiP-produkter i augusti

Enligt Taiwan Media Central News Agency förutspår industrins insiders att halvledarförpackningar och testföretag ASE kommer att kontrollera massproduktion av antennförpackningar (AiP) i augusti, vilket kan skära in 5G-versionen av iPhone-leveranskedjan som stöder millimetervåg.

Branschen påpekade att på grund av effekterna av COVID-19-epidemin kommer iPhone som stöder 5G millimetervåg att försenas fram till december i år. Samtidigt fortsätter ASE Investment att lägga ut de antennmodulpaket som behövs för sub-6GHz och millimetervågbandet, och förväntas skära i 5G-versionen av iPhone-leveranskedjan, och det beräknas att varje ny maskin kommer att vara utrustade med 3 AiP-konstruktioner.

Dessutom uppskattar industrins insiders att ASE: s AiP-transporter kommer att uppgå till 45 miljoner till 50 miljoner i år, vilket kommer att återspegla intäktsmomentet under andra halvåret.

Det rapporteras att ASE: s nettoresultat efter skatt i år uppgick till 3,899 miljarder TWD (samma nedan), en ökning med 91% jämfört med samma period förra året och nettoresultatet per aktie efter skatt var 0,92 yuan. Industrins insiders påpekade att ASE: s resultat under det första kvartalet var ett enskilt kvartal högt sedan etableringen.

När det gäller Q2: s resultat sade industrins insiders att det förväntas öka med 6% -9% under kvartalet, och bruttovinstmarginalen kan uppgå till 17,5% till 17,7%, och vinsten för en kvartal kan komma att uppgå till NT $ 5 miljarder.