Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Apple-vårkonferensvariabler? TSMC AirPods-chip rapporteras enligt uppgift

Enligt Economic Daily har rykten om att Apples vårkonferens har skjutits upp eller ändrats till online nyligen ryktats nyligen. Efter att utländska investeringar minskat iPhone-försäljningsprognosen ryktade branschen att Apple kommer att minska antalet beställningar för TSMC AirPods-chips, det vill säga från det ursprungliga 1.2 Antalet miljarder minskades till 90 miljoner.

Generellt håller Apple Corporation en vårproduktkonferens i slutet av mars varje år. Marknaden räknar med att Apple kommer att släppa iPhone SE 2, den nya iPad Pro och den nya generationen AirPods i år. Men med spridningen av den nya kronpneumoniepidemin i USA har till och med europeiska anställda rapporterat bekräftade fall. Macworld, ett utländskt media som specialiserat sig på Apple, citerade källor som säger att Apple är orolig över spridningen av epidemin som påverkar vårproduktens frisläppningsaktiviteter. Därför är det mycket troligt att förändringar kommer att inträffa.

Å andra sidan har inga nyheter om Apple ändrat tid eller form för konferensen bekräftats av Apple.

Det bör noteras att enligt de senaste uppgifterna från China Academy of Information and Communication Technology var Apples iPhone-transporter i Kina i februari endast 494 000 enheter, en kraftig nedgång på 60% från 1,27 miljoner enheter under samma period förra året.

Under den kraftiga nedgången i iPhone-försäljningen och utseendet på variabler under vårkonferensen har människor i branschen börjat oroa sig för att de alltid säljande AirPods-sändningarna också kan ha variabler. Rapporten påpekade att Apple är orolig över att spridningen av epidemin kommer att påverka den ekonomiska verksamheten över hela världen, vilket indirekt kommer att påverka produktförsäljningen och att dess leveranskedja inte kan förberedas och monteras fullt ut. 90 miljoner.

Samtidigt påpekade industrins insiders att de fortsatte att dra nytta av efterfrågan på 5G, särskilt mobiltelefonindustrin kan fortfarande upprätthålla en hög tillväxt i år. Om epidemin kan kontrolleras före slutet av mars, förväntas det att reparationen av AirPods-order endast är ett kortsiktigt fenomen, vilket har liten inverkan på TSMC: s prestanda.