Välj ditt land eller region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Alla anställda avbryter det avlägsna ö-programmet! TSMC uppmuntrar anställda utan produktionslinjen att arbeta hemifrån

Enligt Economic Daily har en ny typ av coronavirus spridit sig globalt och Europa och andra platser har blivit de hårdast drabbade områdena. I detta sammanhang uppmuntrar TSMC, en gjuteri, anställda utan produktionslinjer att arbeta hemifrån, medan företaget har fått alla anställda att stänga av det övriga ö-programmet.

På kvällen den 18: e tillkännagav TSMC att en anställd hade diagnostiserats med ny kranskärlsinflammation, så ett internt beslut fattades att starta en gruppkontorsoperationsmodell.

I detta avseende sade TSMC att förutom olika regionala kontor inkluderar gruppkontormodellen alternativet hemmakontor. Företaget uppmuntrar anställda utan produktionslinjer att utnyttja sina hemmakontor senast den 12 april. Det rapporteras att företagets anställda som inte har produktionslinjer beräknas ha cirka 30 000 personer.

När det gäller de öar som ligger utanför har TSMC tidigare huvudsakligen undvikit onödiga affärsresor, och med den globala epidemin som förstärktes har TSMC avbrutit alla anställdas öplaner.

Men samtidigt betonade TSMC också att den nuvarande produktionslinjedriften förblir normal och driften inte påverkas.